Ny info om lejemål i Sverige, Spanien, Frankrig, Italien og Østrig

Rejsevejledningen for Sverige er ændret pr. 26. juni. Det er tilladt at tage ophold i egen ødegård eller lignende. Da ferieboligerne er vor fælles ejendom, er det tilladt at tage til vore huse i Sverige uden at skulle i karantæne i 14 dage. Carlsberg er enig med os i denne tolkning.

Info til sommerens lejere i Spanien, Frankrig, Italien og Østrig pr. 27. juni

Situationen vedrørende afholdelse af ferie og leje af feriebolig er fuldstændig ændret ved Udenrigsministeriets udmelding den 18. juni.
Der er nu ingen restriktioner i rejsevejledningen. Alle ovennævnte lande er nu ’gule’, hvilket vil sige, at du uhindret kan rejse til landene uden at skulle i karantæne ved hjemkomst.
Der er således ingen vejledninger, der hindrer at du kan benytte den feriebolig, du har booket gennem Funktionærforeningen og vore almindelige annullerings regler er derfor gældende.
Hvis du vælger ikke at benytte bookingen, vil vi naturligvis opslå den ledig på hjemmesiden, så andre medlemmer får mulighed for at booke perioden.
Da højst sandsynligt ingen forsikring nu vil dække lejen, hvis du vælger ikke at tage til udlandet, bortfalder vort tilbud om at erstatte lejen for ferieboligen.

Hvis du har vundet opholdet i lodtrækningen til højsæsonen og vælger ikke at benytte bookingen, vil du få dine point i bookingsystemet igen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − 10 =